Aldi üzlet

Cím: 1048 Budapest Óceánárok utca 3-5.  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
Akadálymentesített
Elégedettségi garancia - ha valamelyik megvásárolt élelmiszerrel nem elégedett a vásárló, akkor vissza lehet vinni, és visszaadják az árát
Az áruháznak van saját parkolója
Helyben sütött pékáru - a nap folyamán folyamatosan sütik, szezonális specialitások, hazai és nemzetközi ízváltozatok


Nyitvatartás (november 11-től a koronavírus-járvány miatt a kormány rendelkezése értelmében az üzletek, így az Aldi üzletek is, legfeljebb csak 19 óráig tarthatnak nyitva, amíg a rendelkezés érvényben van) munkaszüneti napok
Hétfő06:00 - 19:00
Kedd06:00 - 19:00
Szerda06:00 - 19:00
Csütörtök06:00 - 19:00
Péntek06:00 - 19:00
Szombat06:00 - 19:00
Vasárnap07:00 - 19:00Az ALDI reklámújságjait böngészve érdemes odafigyelni, hogy a feltüntetett akciók pontosan mikortól érvényesek. Ezt néha az árucikk mellett, néha a lap tetején jelzik. Egy újságon belül is előfordulnak különböző dátumú akciók, ezért mindig érdemes ellenőrizni, hogy mikortól akciós az adott áru. Az ALDI üzleteiben Erzsébet-utalványt is elfogadnak. A különböző típusú Erzsébet-utalványokat az utalvánnyal fizető vásárló olyan áru vásárlására használhatja fel, amelyre az utalvány típusa szerint jogosult. Az Aldi üzletek általában gluténmentes-élelmiszer termékeket is árusítanak.


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti Aldi üzlet utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 4 kerületében a fenti Aldi üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 14
  • busz: 20E, 126, 126A, 296, 296A
Térkép

Az Aldi üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Az ALDI üzletekben elégedettségi garancia is működik, ha a vásárló elégedetlen a megvásárolt élelmiszerrel, akkor vissza lehet vinni, és visszaadják az árát. Nem élelmiszer-jellegű termékeknél 2 hónapon belül lehet visszavinni a terméket, a vásárlást igazoló blokk ellenében. További részletekért érdemes az ALDI üzletekben érdeklődni.
Kapcsolat | Adatvédelem