Aldi üzlet

Cím: 1139 Budapest Petneházy utca 12.  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
A vásárlók az üzlet saját parkolójában parkolhatnak
Elégedettségi garancia - Ha valamelyik megvásárolt élelmiszerrel nem elégedett a vásárló, akkor vissza lehet vinni, és visszaadják az árát. Más termékek esetében 2 hónapon belül a vásárlást igazoló blokk ellenében térítik vissza a vételárat.
Helyben sütött pékáru - a nap folyamán folyamatosan sütik, szezonális specialitások, hazai és nemzetközi ízváltozatok
Akadálymentesített


Általános nyitvatartás (április 7-től az esti kijárási tilalmat kitolták 22 órára, így az Aldi üzletek is tovább tarthatnak nyitva, ha általában 19 óra után is nyitva tartanak, de legfeljebb este fél 10-ig) munkaszüneti napok
Hétfő06:00 - 19:00
Kedd06:00 - 19:00
Szerda06:00 - 19:00
Csütörtök06:00 - 19:00
Péntek06:00 - 19:00
Szombat06:00 - 19:00
Vasárnap07:00 - 19:00Az ALDI reklámújságjait böngészve érdemes odafigyelni, hogy a feltüntetett akciók pontosan mikortól érvényesek. Ezt néha az árucikk mellett, néha a lap tetején jelzik. Egy újságon belül is előfordulnak különböző dátumú akciók, ezért mindig érdemes ellenőrizni, hogy mikortól akciós az adott áru. Az ALDI üzleteiben Erzsébet-utalványt is elfogadnak. A különböző típusú Erzsébet-utalványokat az utalvánnyal fizető vásárló olyan áru vásárlására használhatja fel, amelyre az utalvány típusa szerint jogosult. Az Aldi üzletek általában gluténmentes-élelmiszer termékeket is árusítanak.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti Aldi üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 115, 120
Térkép

Az Aldi üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Az ALDI üzletekben elégedettségi garancia is működik, ha a vásárló elégedetlen a megvásárolt élelmiszerrel, akkor vissza lehet vinni, és visszaadják az árát. Nem élelmiszer-jellegű termékeknél 2 hónapon belül lehet visszavinni a terméket, a vásárlást igazoló blokk ellenében. További részletekért érdemes az ALDI üzletekben érdeklődni.
Kapcsolat | Adatvédelem