Államkincstár fiók - Állampénztári Ügyfélszolgálat

Cím: 8800 Nagykanizsa Csengery út 2.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Állampapír, vétel, eladás - készpénzmentes
Kincstári Start-értékpapírszámla nyitás - A Kincstári Start-értékpapírszámla egy olyan speciális jellegű értékpapírszámla, mely kizárólag magyar gyermekek részére nyitható, és melyre kizárólag Babakötvény típusú állampapír vásárolható. A Kincstári Start-értékpapírszámla megnyitását a szülő, törvényes képviselő vagy a közeli hozzátartozó kezdeményezheti a gyermek születésének napjától a 18. éves koráig bármikor. A Kincstári Start-értékpapírszámla megnyitása mindenképpen érdemes, ha szeretne gyermeke részére egy kiemelt hozammal rendelkező állampapírba, Babakötvénybe fektetni.
Kiegészítő szolgáltatások (WebKincstár, MobilKincstár, TeleKincstár)
Értékpapír nyilvántartási-számla nyitás - Az értékpapírszámla egy, az Ügyfél javára, a Magyar Államkincstárnál vezetett speciális számla, mely arra szolgál, hogy azon nyilvántartásra kerüljenek az Ügyfél tulajdonában álló dematerializált állampapírok. Az értékpapírszámlára alkalmanként, vagy rendszeresen is lehet állampapírt vásárolni. Akkor érdemes a Magyar Államkincstárnál értékpapírszámlát nyitni, ha szeretnénk alkalmanként vagy rendszeresen úgy megtakarítani, hogy a Magyar Állam által kibocsátott állampapírokba fektetünk.
A Magyar Államkincstár telefonos ügyfélszolgálata a 1811-es számon érhető el. A 1811-es hívószám kapcsolása után az automata ügyféltájékoztató rendszerben választhatja ki a telefonáló az intézni kívánt ügy típusát (pl. értékpapír–forgalmazás, családtámogatás, nyugdíjfolyósítás, mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatások, illetve egyéb, a Kincstár tevékenységéhez kapcsolódó kérdések).

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő
Kedd
Szerda08:30-14:30
Csütörtök08:30-14:30
Péntek
Szombat
Vasárnap

Telefonszám: +36302390332

Térkép

Az Államkincstár fiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem