Állateledel üzletek - Budapesten - 18. kerületiek listája

Jozy Zoo állateledel és felszerelés

Cím: 1182 Budapest, Nemes u. 47.  térképen / útvonal ide

Állateledellel 20 éve foglalkozunk, a legújabb állateledel boltunk 1 éve üzemel Pestimrén, ahol számos állatfelszerelési cikket is kínálunk az állateledelek mellett. A száraz és konzerves tápok mellett fagyasztott hús is kapható, de mindenféle hobbiból tartott kedvencnek kínálunk tápot, vitamint, jutalomfalatot, bolhairtó szereket. Az állatfelszerelések között a kutyaruha is megtalálható, s a kiválasztott termékeket 5000 Ft felett díjmentesen akár házhoz is szállítjuk! Ha nem találja a keresett terméket az állateledel boltban, 1-2 napos határidővel be tudunk szerezni bármit! Legyen a kedvence rágcsáló, madár, hal, hüllő, teknős, kutya, cica! Száraztápok kimérve is kaphatók! Márkák: Animonda, Happy Dog, Hill's, Panzi, Brit, Royal Canin, Acana, Happy Cat, Kennels Favorit, Proplan, Dog Chow, Cat Chow, Friskies, Whiskas, Pedigree, Darling, Chappi, Kitekat, Felix, Gourmet, Kiltix, Frontline, Scalibor, Expot, Beaphar, Bolfo halas: Tetra, Sera, JBL, Panzi +Kertitó


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti állateledel üzlet utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 18. kerületében a fenti állateledel üzlet (Jozy Zoo állateledel és felszerelés) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 84E, 166, 184, 254E, 266, 284E

Az állateledel üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem