Állateledel üzletek - Budapesten - 9. kerületiek listája

KutyaTáp

Cím: 1095 Budapest, Mester utca 15.  térképen / útvonal ide

A vezető állateledel márkák online forgalmazása. A minőségi száraztápok, minőségi kutyakonzervek, minőségi kuyafelszerelés, kutyapóráz, kutya egészségügyi termékek széles választéka, kedvező áron. Várnak rád a legújabb kutyás cuccok és a legjobb kutyatápok. Honlap: http://kutyatáp.org


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti állateledel üzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az állateledel üzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 9. kerületében a fenti állateledel üzlet (KutyaTáp) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 24G, 51, 51A
  • busz: 23E, 23

Az állateledel üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem