Állateledel üzletek - Budapesten - 8. kerületiek listája

Husse Dél-Pest Márkabolt és ingyenes házhozszállítás

Cím: 1089. Budapest Horváth Mihály tér 2.  térképen / útvonal ide

Cégünk, a Supremum Service Kft. családi vállalkozás, 2014. augusztusban csatlakoztunk a Husse francise hálózathoz, és kezdtük meg tevékenységünket a Bp. VIII., XIX., XX. és környező kerületekben, az ott élő kutyások, cicások , lovasok és kedvenceik között szeretnénk népszerűsíteni a Husse svéd magas minőségű kutya-, cicaeledeleket, kiegészítőket, lovas termékeket. Husse márkaboltunk egyedülálló Magyarországon, a Bp. VIII. Horváth Mihály tér 2. sz. alatt nyitottuk meg; szeretettel várunk minden kedves kutyás, cicás gazdit és kedvencüket is, ha szeretnének közelebbről megismerkedni a Husse termékekkel. Budapest VIII., XIX., és XX. kerületekben ingyenes házhoz szállítást végzünk, kedvence eledelét így már akár másnap otthonában vagy munkahelyén átveheti tőlünk. Honlap: http://www.hussedelpest.oldalunk.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti állateledel üzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az állateledel üzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 8. kerületében a fenti állateledel üzlet (Husse Dél-Pest Márkabolt és ingyenes házhozszállítás) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 9
  • trolibusz: 83

Az állateledel üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem