Állateledel üzletek - Budapesten - 8. kerületiek listája

KO-KO Sport-Horgász Diszállat Üzlet

Cím: 1083 Budapest Práter u 55.  térképen / útvonal ide

Üzletünkben élő állatok, akvarisztika, rágc sálók, madarak és felszerelésük, eledelük kapható.Horgász felszerelés, csalik, engedélyek, napijegyek, aprócikkek vásárolhatók. Honlap: https://hu-hu.facebook.com/Ko-Ko-Diszállatés-Horgász-szakbolt-196392847104622


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti állateledel üzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az állateledel üzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 8. kerületében a fenti állateledel üzlet (KO-KO Sport-Horgász Diszállat Üzlet) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 9
  • trolibusz: 83

Az állateledel üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem