Állatmenhelyek - Budapesten - 10. kerületiek listája

Noé Állatotthon Alapítvány Minimenhely Projekt

Cím: 1108 Budapest, Hang u. 2.  térképen / útvonal ide

A Noé Állatotthon Alapítvány és kutyamentéssel foglalkozó állatbarát önkéntesek összefogásával új esélyt kaphat azoknak a balesetet szenvedett, kidobott, kóbor vagy gazdájuk által megunt ebeknek egy része, akik - talán életük utolsó napjaira - ebrendészeti telepekre kerülnek. A MiniMenhely-program elsődleges célja, hogy a Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi Telepéről (Illatos út), valamint az ország egyéb gyepmesteri telepeiről kihozott kutyáknak átmeneti elhelyezést nyújtson. Honlap: http://www.minimenhely.hu


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti állatmenhely utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 10. kerületében a fenti állatmenhely (Noé Állatotthon Alapítvány Minimenhely Projekt) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 68, 85, 85E, 117, 185

Az állatmenhely helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem