Állatorvosok - Budapesten - 10. kerületiek listája

Óhegyi Állatorvosi Rendelő

Cím: 1103 Budapest Tarló u.22.  térképen / útvonal ide

A fő tevékenységi körünk a kedvtelésből tartott állatok teljes skáláját felöleli, bár a betegforgalmunk nagy részét természetesen a kutya és macska pácienseink teszik ki. Ma már elmondhatjuk, hogy egyre több egzotikus állatot hoznak hozzánk tulajdonosaik. Folyamatosan fejlesztjük felszereltségünket: Ultrahang készülék, EKG, Ultrahangos fogkő-eltávolító berendezés segíti –sok egyéb mellett– a diagnosztikai és gyógyító munkánkat és teszi lehetővé a színvonalasabb ellátást. Honlap: http://www.ohegyirendelo.hu


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti állatorvos utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 10. kerületében a fenti állatorvos (Óhegyi Állatorvosi Rendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 85, 85E, 95, 185, 195

Az állatorvos helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem