Állatorvosok - Budapesten - 18. kerületiek listája

V+M Pestlőrinci Kisállat-rendelőintézet Kft.

Cím: 1181 Budapest Fürst Sándor u. 38.  térképen / útvonal ide

belgyógyászati, sebészeti, szülészeti betegellátás műtétek védőoltások hasi és szív ultrahang diagnosztika röntgenvizsgálatok csipőizületi diszplázia vizsgálatok, a független diszplázia bizottság, a hunnia német juhász kutya klub és a magyarországi német juhászkutya klub tagjai részére ultrahangos fogkőeltávolítás microchip beültetés, állatútlevél kiállítás laboratóriumi vizsgálatok kutya- és cicakozmetika diétás gyógytápok Honlap: http://www.kisallatrendelo.hu


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti állatorvos utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 18. kerületében a fenti állatorvos (V+M Pestlőrinci Kisállat-rendelőintézet Kft.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 182, 183, 184, 198, 282E, 284E

Az állatorvos helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem