Állatorvosok - Budapesten - 18. kerületiek listája

Murmuczok Állatgyógyászati Centrum

Cím: 1184 Budapest Lenkei u. 3.  térképen / útvonal ide

Állatorvosi rendelőink több mint 240 négyzetméteren, modern és korszerű környezetben egy jól képzett, elkötelezett, fiatal állatorvos csapattal, gazdibarát árakkal várja a kedvenceket és kedves állattartó vendégeinket. A kulturált légkondicionált környezet, az állandó tisztaság, a barátságos, segítőkész, családias légkör, a kiváló szakmai felkészültség, a magas szintű műszeres felszereltség, párosítva az egyéni odafigyeléssel és empátiával lehetőséget teremt a kiemelkedően magas színvonalú munkavégzéshez. Honlap: https://murmuczok.hu


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti állatorvos utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 18. kerületében a fenti állatorvos (Murmuczok Állatgyógyászati Centrum) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 50
  • busz: 93A, 93

Az állatorvos helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem