Állatorvosok - Budapesten - 18. kerületiek listája

Pestimrei Kisállat Központ

Cím: 1188 Budapest Kisfaludy u. 62/A.  térképen / útvonal ide

Előzetes bejelentkezés nélkül is fogadjuk az oltásra érkező, parazitológiai, belgyógyászati ellátást, röntgen vizsgálatot, laboratóriumi vizsgálatokhoz mintavételt, sürgős sebészeti beavatkozást igénylő betegeket, de mód van időpont kérésére is. Szeretnénk, ha minél többen élnének az időpontos rendszer adta előnyökkel. A tervezhető műtéteket mindig előzetes időpont egyeztetés után végezzük, mert szeretnénk elkerülni a hosszas várakozás okozta kellemetlenségeket, illetve az altatásban történő beavatkozások némi előkészületet igényelnek a tulajdonosok és állataik részéről is, ezt érdemes előre megbeszélni. Honlap: http://www.pkk18.hu


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti állatorvos utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 18. kerületében a fenti állatorvos (Pestimrei Kisállat Központ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 84E, 166, 184, 254E, 266, 284E

Az állatorvos helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem