Állatorvosok - Budapesten - 18. kerületiek listája

Centrum-Vet Állatorvosi Rendelő

Cím: 1182 Budapest, Gilice tér 47/a  térképen / útvonal ide

Rendelőnk a legmodernebb technológiával, állatorvosaink naprakész szaktudásával a hét minden napján várja kisállataikat. Legyen szó csupán tanácsadásról, védőoltásokról, körültekintő betegvizsgálatról, vagy akár bonyolultabb beavatkozásokról: mindenben igyekszünk megtenni a legtöbbet kedvence egészségéért. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, ezért rendelőnkben számos belső és külső parazita elleni készítmény is kapható, továbbá sokrétű szűrővizsgálatot végzünk a betegségek korai stádiumban történő felderítésére. Fontosnak tartjuk, hogy minden szükséges vizsgálatról körültekintő tájékoztatást adjunk, illetve a diagnózis felállítását követően az otthoni teendőket részletesen elmagyarázzuk (írott formában is). Honlap: https://www.centrum-vet.hu


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti állatorvos utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 18. kerületében a fenti állatorvos (Centrum-Vet Állatorvosi Rendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 182A, 182, 183, 184, 198, 282E, 284E

Az állatorvos helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem