Medic-Poliklinika Orvos-Természetgyógyász-Allergia-Góckutató Központ

Cím: 1052 Budapest, Városház utca 14. 1/3.  (térkép lent)

Az allergia tünetei a kiváltó októl és a szervezet reakciójától függően számos formában jelentkezhetnek. Pollen allergia esetén az orr és a szem nyálkahártyájának a gyulladása a legjellemzőbb tünet, más neven a szénanátha, vagy allergiás nátha. Súlyos esetben a szervezet akár allergiás rohammal is reagálhat a szervezetbe került allergén anyagra, ilyenkor a lehető leggyorsabban orvosi segítségre van szükség. Kapcsolat, további információk: http://www.medicpoliklinika.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti allergológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az allergológus környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti allergológus (Medic-Poliklinika Orvos-Természetgyógyász-Allergia-Góckutató Központ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 5, 7, 8E, 9, 15, 108E, 110, 112, 115, 133E, 178
Térkép

Az allergológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
2021-es munkaszüneti napok
2022-es munkaszüneti napok
Kapcsolat | Adatvédelem