Allergológusok - Budapesten - 9. kerületiek listája

Allergiadoktor

Cím: 1093 Budapest, Lónyay u. 20. mszt. 4.  térképen / útvonal ide

- Születés körüli események, táplálás. - Korábbi betegségek, kórházi kezelések. - Tünetek kezdete, gyakorisága, súlyossága. - Életkörülmények. - Családban előforduló betegségek. - Jelenleg és korábban szedett gyógyszerek. - Ismert étel- vagy gyógyszerallergia. Honlap: http://www.allergiadoktor.com


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti allergológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az allergológus környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 9. kerületében a fenti allergológus (Allergiadoktor) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 83

Az allergológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem