Allergológusok - Budapesten - 15. kerületiek listája

Ju-Med Egészségcentrum

Cím: 1155 Budapest Mézeskalács tér 18.  térképen / útvonal ide

Az allergiás betegségek során sok szervünk érintett lehet, az első vonalban a bőr és a nyálkahártyák elváltozásai a leggyakoribbak. Az orrnyálkahártya betegsége a szénanátha, az alsó légúti nyálkahártya allergén terhelése pedig asthmát okozhat az allergiás betegekben. Minthogy légutaink egységes rendszert alkotnak, ezért ezek a betegségek sem függetlenek egymástól. Majdnem minden második szénanáthásnak asthmára utaló tünetei is vannak, és az asthmások kb 80 százaléka szénanáthás is egyben. Genetikai tényezők állnak a hátterében annak, hogy a gyermek-, fiatalkorban kifejlődő légúti allergiát bizonyos esetekben csecsemőkorban megelőzi az allergiás bőrbetegség, az atópiás ekcéma. Allergológiai szakrendelésünkön a gyógyítás során elsődleges cél, hogy az idő előrehaladtával a betegség elmélyülését megakadályozzuk, ugyanis az asthma kifejlődésével az alsó légutak szerkezete, és ezáltal funkciója is visszafordíthatatlanul károsodik. Egy asthmás roham pedig életet veszélyeztető állapot lehet. Honlap: http://www.jumed.hu


Budapest 15. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti allergológus utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 15. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 15. kerületében a fenti allergológus (Ju-Med Egészségcentrum) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 231

Az allergológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem