Allergológusok - Budapesten - 13. kerületiek listája

Dr. Garancz Eleonóra

Cím: 1136 Budapest Pannónia u. 8.  térképen / útvonal ide

Ma már számtalan kezelési módja ismert a betegségnek, melyekkel a tünetek megszüntethetőek, csökkenthetőek. Szezonális allergia esetén az akupunktúrás kezelést mindenképpen a tünetek megjelenése előtt kell elvégeznünk. Az acut és krónikus rinitisz, ill. az orrpolip okozta panaszok terápiájában egyaránt jól alkalmazható a lágylézer, mely mellékhatás mentes, és az esetek nagy részében a tünetek gyors javulásához vezet. Honlap: http://www.drgarancz.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti allergológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az allergológus környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 13. kerületében a fenti allergológus (Dr. Garancz Eleonóra) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2, 4, 6
  • busz: 9, 15, 91, 115, 191, 226, 291
  • trolibusz: 75, 76

Az allergológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem