Allergológusok - Budapesten - 18. kerületiek listája

Ormos Intézet

Cím: 1184 Budapest Hengersor u. 73  térképen / útvonal ide

Az allergia egy túlérzékenység, mely annyit tesz, hogy az ember és a természet kapcsolatát valami megzavarta. Immunrendszerünk védekezik a vírusok, baktériumok, és egyéb kórokozók támadásai ellen. Allergia esetén viszont az immunrendszer ártalmatlan anyagok (például kutyaszõr, házipor-atka, virágpor, penészgomba stb.) hatására is beindítja szervezetünk védekezõ mechanizmusát, mely allergiás panaszokban nyilvánul meg, és ennek következményei kóros tüneteket, betegséget váltanak ki. Az allergia mára már szinte népbetegséggé vált és nem kíméli sem a gyermekeket sem a felnõtteket. A szervezeten eluralkodva félelmetes mértékben megváltoztathatja az ember életminõségét. Gyakori probléma, hogy a betegek gyakran alábecsülik allergiás tüneteiket és csak késõn fordulnak panaszaikkal szakorvoshoz. Honlap: http://www.ormosintezet.hu


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti allergológus utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 18. kerületében a fenti allergológus (Ormos Intézet) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 42
  • busz: 93, 93A, 199

Az allergológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem