Királyhágó Orvosi Rendelő

Cím: 1126 Budapest, Királyhágó u. 16. fszt. 4.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A szervezet egyensúlyának fenntartásáért immunrendszerünk a felelős. Klinikánkon a páciensek rendelkezésére áll és elérhető minden olyan vizsgálat, amely az immunrendszer állapotát tükrözi. Ezek között elsősorban labor vizsgálatok, különböző bőrtesztek, tenyésztéses vizsgálatok, társszakmákkal való konzíliumok, képalkotó vizsgálatok szerepelnek. Kapcsolat, további információk: http://drmedveczki.hu


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti allergológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az allergológus környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 12 kerületében a fenti allergológus (Királyhágó Orvosi Rendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 59A, 59, 59B, 61
  • busz: 102, 105, 139, 140A, 140, 142, 212
Térkép

Az allergológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem