Allianz biztosító iroda

Cím: 6430 Bácsalmás Szent János utca 23.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Az Allianz küldetése, hogy vezető pénzügyi szolgáltatóként ügyfeleinek élethelyzetükhöz és igényeikhez igazodó széleskörű pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson.
Az Allianz biztosítót 1890-ben alapították Berlinben, az azóta folyamatos fejlődés eredménye a vezető pénzügyi és biztosítási szolgáltatóvá válása.
Az Allianz a világ több, mint 70 országában nyújt biztosítási és pénzügyi szolgáltatásokat.
Az Allianz Csoport a testvérvállalatok hálózatán keresztül a nemzetközi szaktudás legjavát nyújtja ügyfeleinek, világméretű tapasztalatokat hasznosít, hozzájutást biztosít a legfrissebb szakmai módszerekhez.
Befektetések és Nyugdíj - Befektetés alapú élet- és egészségbiztosítások, befektetési alapok, önkéntes nyugdíj, valamint egészség és önsegélyező pénztári megtakarítási lehetőségek. Nyugdíjbiztosítási szerződést az köthet, aki a szerződési feltételekben meghatározott korhatárt még nem töltötte be, valamint saját jogú nyugellátásra való jogosultságot nem szerzett, a rá irányadó öregségi-nyugdíjkorhatárt nem érte el.
Utasbiztosítás - Külföldi nyaralásra, sportolásra, tanulásra, munkavégzésre. Pótdíj megfizetésével akár az egész világra. Utazás előtt akár 2 órával is megköthető online. Különböző kedvezmények, hűségprogram.
Élet és egészség - Széleskörű megoldások minden igényre: életprogramok, nyugdíjbiztosítás, gondoskodás programok, egészségprogram
Lakás és felelősség - Otthonunk és ingóságaink biztosítása, ami véd tűz, árvíz, lopás vagy egyéb károk esetén is.
Gépjármű - Kötelező biztosítás, Casco, flotta és egyéb gépjárművek biztosítása
A németországi központú Allianz a világ egyik legnagyobb biztosítási és pénzügyi szolgáltatóháza, amely gépjármű, lakás és felelősség, élet és egészség, illetve utasbiztosításokkal, valamint befektetésekkel és nyugdíjmegtakarításokkal is foglalkozik.

Weboldalallianz.hu
Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

Az Allianz biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem