Allianz biztosító iroda

Cím: 1126 Budapest Süss Nándor sétány 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A németországi központú Allianz a világ egyik legnagyobb biztosítási és pénzügyi szolgáltatóháza, amely gépjármű, lakás és felelősség, élet és egészség, illetve utasbiztosításokkal, valamint befektetésekkel és nyugdíjmegtakarításokkal is foglalkozik.
Befektetések és Nyugdíj - Befektetés alapú élet- és egészségbiztosítások, befektetési alapok, önkéntes nyugdíj, valamint egészség és önsegélyező pénztári megtakarítási lehetőségek. Nyugdíjbiztosítási szerződést az köthet, aki a szerződési feltételekben meghatározott korhatárt még nem töltötte be, valamint saját jogú nyugellátásra való jogosultságot nem szerzett, a rá irányadó öregségi-nyugdíjkorhatárt nem érte el.
Az Allianz Csoport a testvérvállalatok hálózatán keresztül a nemzetközi szaktudás legjavát nyújtja ügyfeleinek, világméretű tapasztalatokat hasznosít, hozzájutást biztosít a legfrissebb szakmai módszerekhez.
Lakás és felelősség - Otthonunk és ingóságaink biztosítása, ami véd tűz, árvíz, lopás vagy egyéb károk esetén is.
Az Allianz küldetése, hogy vezető pénzügyi szolgáltatóként ügyfeleinek élethelyzetükhöz és igényeikhez igazodó széleskörű pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson.
Az Allianz a világ több, mint 70 országában nyújt biztosítási és pénzügyi szolgáltatásokat.
Gépjármű - Kötelező biztosítás, Casco, flotta és egyéb gépjárművek biztosítása
Utasbiztosítás - Külföldi nyaralásra, sportolásra, tanulásra, munkavégzésre. Pótdíj megfizetésével akár az egész világra. Utazás előtt akár 2 órával is megköthető online. Különböző kedvezmények, hűségprogram.
Élet és egészség - Széleskörű megoldások minden igényre: életprogramok, nyugdíjbiztosítás, gondoskodás programok, egészségprogram

Telefonszám: +36 30 506 52 89


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Allianz biztosító iroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az Allianz biztosító iroda környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 12 kerületében a fenti Allianz biztosító iroda közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 61
  • busz: 105, 110, 112, e139, 139, 140, 140A, 212B, 212A, 212
Térkép

Az Allianz biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem