Allianz biztosító iroda

Cím: 4450 Tiszalök Kossuth utca 81.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Utasbiztosítás - Külföldi nyaralásra, sportolásra, tanulásra, munkavégzésre. Pótdíj megfizetésével akár az egész világra. Utazás előtt akár 2 órával is megköthető online. Különböző kedvezmények, hűségprogram.
Az Allianz a világ több, mint 70 országában nyújt biztosítási és pénzügyi szolgáltatásokat.
Az Allianz Csoport a testvérvállalatok hálózatán keresztül a nemzetközi szaktudás legjavát nyújtja ügyfeleinek, világméretű tapasztalatokat hasznosít, hozzájutást biztosít a legfrissebb szakmai módszerekhez.
Gépjármű - Kötelező biztosítás, Casco, flotta és egyéb gépjárművek biztosítása
Az Allianz biztosítót 1890-ben alapították Berlinben, az azóta folyamatos fejlődés eredménye a vezető pénzügyi és biztosítási szolgáltatóvá válása.
Lakás és felelősség - Otthonunk és ingóságaink biztosítása, ami véd tűz, árvíz, lopás vagy egyéb károk esetén is.
Az Allianz küldetése, hogy vezető pénzügyi szolgáltatóként ügyfeleinek élethelyzetükhöz és igényeikhez igazodó széleskörű pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson.
Élet és egészség - Széleskörű megoldások minden igényre: életprogramok, nyugdíjbiztosítás, gondoskodás programok, egészségprogram
Befektetések és Nyugdíj - Befektetés alapú élet- és egészségbiztosítások, befektetési alapok, önkéntes nyugdíj, valamint egészség és önsegélyező pénztári megtakarítási lehetőségek. Nyugdíjbiztosítási szerződést az köthet, aki a szerződési feltételekben meghatározott korhatárt még nem töltötte be, valamint saját jogú nyugellátásra való jogosultságot nem szerzett, a rá irányadó öregségi-nyugdíjkorhatárt nem érte el.

Térkép

Az Allianz biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem