Allianz biztosító iroda

Cím: 1184 Budapest Üllői út 368.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Gépjármű - Kötelező biztosítás, Casco, flotta és egyéb gépjárművek biztosítása
Az Allianz a világ több, mint 70 országában nyújt biztosítási és pénzügyi szolgáltatásokat.
Befektetések és Nyugdíj - Befektetés alapú élet- és egészségbiztosítások, befektetési alapok, önkéntes nyugdíj, valamint egészség és önsegélyező pénztári megtakarítási lehetőségek. Nyugdíjbiztosítási szerződést az köthet, aki a szerződési feltételekben meghatározott korhatárt még nem töltötte be, valamint saját jogú nyugellátásra való jogosultságot nem szerzett, a rá irányadó öregségi-nyugdíjkorhatárt nem érte el.
Lakás és felelősség - Otthonunk és ingóságaink biztosítása, ami véd tűz, árvíz, lopás vagy egyéb károk esetén is.
Utasbiztosítás - Külföldi nyaralásra, sportolásra, tanulásra, munkavégzésre. Pótdíj megfizetésével akár az egész világra. Utazás előtt akár 2 órával is megköthető online. Különböző kedvezmények, hűségprogram.
Az Allianz biztosítót 1890-ben alapították Berlinben, az azóta folyamatos fejlődés eredménye a vezető pénzügyi és biztosítási szolgáltatóvá válása.
A németországi központú Allianz a világ egyik legnagyobb biztosítási és pénzügyi szolgáltatóháza, amely gépjármű, lakás és felelősség, élet és egészség, illetve utasbiztosításokkal, valamint befektetésekkel és nyugdíjmegtakarításokkal is foglalkozik.
Élet és egészség - Széleskörű megoldások minden igényre: életprogramok, nyugdíjbiztosítás, gondoskodás programok, egészségprogram
Az Allianz küldetése, hogy vezető pénzügyi szolgáltatóként ügyfeleinek élethelyzetükhöz és igényeikhez igazodó széleskörű pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson.


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti Allianz biztosító iroda utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 18 kerületében a fenti Allianz biztosító iroda közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 50
  • busz: 36, 136, 236, 236A
Térkép

Az Allianz biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem