Allianz biztosító iroda

Cím: 4243 Téglás Dózsa György utca 15/3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Az Allianz küldetése, hogy vezető pénzügyi szolgáltatóként ügyfeleinek élethelyzetükhöz és igényeikhez igazodó széleskörű pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson.
Utasbiztosítás - Külföldi nyaralásra, sportolásra, tanulásra, munkavégzésre. Pótdíj megfizetésével akár az egész világra. Utazás előtt akár 2 órával is megköthető online. Különböző kedvezmények, hűségprogram.
A németországi központú Allianz a világ egyik legnagyobb biztosítási és pénzügyi szolgáltatóháza, amely gépjármű, lakás és felelősség, élet és egészség, illetve utasbiztosításokkal, valamint befektetésekkel és nyugdíjmegtakarításokkal is foglalkozik.
Az Allianz a világ több, mint 70 országában nyújt biztosítási és pénzügyi szolgáltatásokat.
Gépjármű - Kötelező biztosítás, Casco, flotta és egyéb gépjárművek biztosítása
Lakás és felelősség - Otthonunk és ingóságaink biztosítása, ami véd tűz, árvíz, lopás vagy egyéb károk esetén is.
Az Allianz biztosítót 1890-ben alapították Berlinben, az azóta folyamatos fejlődés eredménye a vezető pénzügyi és biztosítási szolgáltatóvá válása.
Az Allianz Csoport a testvérvállalatok hálózatán keresztül a nemzetközi szaktudás legjavát nyújtja ügyfeleinek, világméretű tapasztalatokat hasznosít, hozzájutást biztosít a legfrissebb szakmai módszerekhez.
Élet és egészség - Széleskörű megoldások minden igényre: életprogramok, nyugdíjbiztosítás, gondoskodás programok, egészségprogram

Weboldal: allianz.hu

Térkép

Az Allianz biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem