Allianz biztosító iroda

Cím: 8360 Keszthely Bercsényi Miklós utca 65/B.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Lakás és felelősség - Otthonunk és ingóságaink biztosítása, ami véd tűz, árvíz, lopás vagy egyéb károk esetén is.
Az Allianz biztosítót 1890-ben alapították Berlinben, az azóta folyamatos fejlődés eredménye a vezető pénzügyi és biztosítási szolgáltatóvá válása.
A németországi központú Allianz a világ egyik legnagyobb biztosítási és pénzügyi szolgáltatóháza, amely gépjármű, lakás és felelősség, élet és egészség, illetve utasbiztosításokkal, valamint befektetésekkel és nyugdíjmegtakarításokkal is foglalkozik.
Az Allianz a világ több, mint 70 országában nyújt biztosítási és pénzügyi szolgáltatásokat.
Befektetések és Nyugdíj - Befektetés alapú élet- és egészségbiztosítások, befektetési alapok, önkéntes nyugdíj, valamint egészség és önsegélyező pénztári megtakarítási lehetőségek. Nyugdíjbiztosítási szerződést az köthet, aki a szerződési feltételekben meghatározott korhatárt még nem töltötte be, valamint saját jogú nyugellátásra való jogosultságot nem szerzett, a rá irányadó öregségi-nyugdíjkorhatárt nem érte el.
Az Allianz küldetése, hogy vezető pénzügyi szolgáltatóként ügyfeleinek élethelyzetükhöz és igényeikhez igazodó széleskörű pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson.
Gépjármű - Kötelező biztosítás, Casco, flotta és egyéb gépjárművek biztosítása
Utasbiztosítás - Külföldi nyaralásra, sportolásra, tanulásra, munkavégzésre. Pótdíj megfizetésével akár az egész világra. Utazás előtt akár 2 órával is megköthető online. Különböző kedvezmények, hűségprogram.
Az Allianz Csoport a testvérvállalatok hálózatán keresztül a nemzetközi szaktudás legjavát nyújtja ügyfeleinek, világméretű tapasztalatokat hasznosít, hozzájutást biztosít a legfrissebb szakmai módszerekhez.
Élet és egészség - Széleskörű megoldások minden igényre: életprogramok, nyugdíjbiztosítás, gondoskodás programok, egészségprogram

Telefonszám: +36 30 976 27 20

Térkép

Az Allianz biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem