Elektron Sky Kft.

Cím: 1111 Budapest, Karinthy F. út. 4-6.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Egyedi és központi antennák, antennarendszerek tervezése, kivitelezése. Javítás, felújítás, bővítés, átalakítás. Karbantartás. Antenna bontás.
Kaputelefonok - Egyedi és társasházi kaputelefonrendszerek, és kiegészítő egységek javítása, cseréje, bővítése. Elektronikus ajtózár, síkmágnes, beléptető, kódzár, ajtócsukó, stb.
Vagyonvédelem - Megbízható, hazai képviselettel is rendelkező jó nevű cégek magas minőségű berendezéseit szereljük fel, folyamatosan karbantartjuk a rendszereket, szaktanácsokkal látjuk el az üzemeltetőket.



Antennaszerelés - 2 év garanciával. Földi digitális vétel, műholdas antennák, forgatós rendszerek, rádió vétel, speciális vevők. Egyedi és kisközösségi rendszerek, hálózatok létesítése. Szerelés, javítás, karbantartás, régi antennák bontása. Alapítva 1981. Kapcsolat, további információk: http://www.elektronsky.hu


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti antennaszerelő utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az antennaszerelő környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti antennaszerelő (Elektron Sky Kft.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 4-6, 6, 17, 19, 41, 47, 48, 49, 56A, 56, 61
  • busz: 6, e7, 7, 19, 27, 33, 53, 58, 114, 150, 213, 214, 240
Térkép

Az antennaszerelő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem