Antikváriumok - Budapesten - 8. kerületiek listája

Fekete Hattyú Antikvárium

Cím: 1082 Budapest, Nap utca 24.  térképen / útvonal ide

Nálunk lehet csemegézni, böngészni, bogarászni, kutatgatni, egy jó könyv fölött elüldögélni, de kérdezni is lehet, kapható-e éppen. Ha valamit mégsem talál a polcon, a böngészőnkben, akkor megszerezzük Önnek. Térjen be hozzánk, barátságos népek vagyunk! Honlap: http://www.blackswan.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti antikvárium utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az antikvárium környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 8. kerületében a fenti antikvárium (Fekete Hattyú Antikvárium) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 9
  • trolibusz: 83

Az antikvárium helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem