Antikváriumok - Budapesten - 1. kerületiek listája

Gondolkodó Antikvárium

Cím: 1012 Budapest, Logodi utca 51.  térképen / útvonal ide

Filozófiai, esztétikai, pszichológiai, történelmi, irodalomtörténeti, földrajzi, művészettörténeti, szépirodalmi művek, filmes könyvek, régészet, vallástörténet és teológiai művek, szociológia, közgazdaságtan, dráma és verseskötetek. Honlap: http://gondolkodo.mypressonline.com


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti antikvárium utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az antikvárium környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 1. kerületében a fenti antikvárium (Gondolkodó Antikvárium) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 56A, 56
  • busz: 5, 16A, 16, 116

Az antikvárium helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem