Auchan áruház - Auchan Kecskemét

Cím: 6000 Kecskemét, Dunaföldvári u. 2.  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
Az Auchan törzsvásárlói programot is működtet, melynek keretében a vásárlók pontokat gyűjthetnek kártyájukon, amit később a vásárlásaik során felhasználhatnak. A pontokat áruházi vásárlásokkal és az Auchan töltőállomáson történő tankolással lehet gyűjteni. Bizalomkártyát az Auchan áruházak vevőszolgálati pultjánál lehet igényelni.
Az áruháznál benzinkút is van. Az Auchan töltőállomásokon a magyar szabványnak megfelelő, ellenőrzött minőségű, megbízható forrásból származó üzemanyagot kínálnak. A diszkont töltőállomások lényege, hogy a működési költségeket minimalizálják, és az így megtakarított összegeket megosztják a vásárlókkal. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ezeken a töltőállomásokon a vásárlók önkiszolgáló rendszerben tankolhatnak. Minden töltőállomáson megtalálhatóak automata kútoszlopok is, amelyeknél nem csak a tankolást, de a fizetést is önkiszolgáló rendszerben intézheti el az autós.
Az áruháznál van lehetőség ingyenes parkolásra
Méretre igazítás
Fotókidolgozás
Az Auchan áruházban vásárolt műszaki cikkek esetében lehetőség van a gyártói garancia időtartamának meghosszabbítására, bizonyos termékkategóriák esetén (televíziók, mobil, tablet, laptop, stb.) baleseti meghibásodásokra is fedezetet nyújt
Kertészet
Az Auchand áruházakban általában található használt elem- és fénycsőgyűjtő, továbbá vissza lehet vinni az üdítős dobozokat, a pet palackokat, a nem visszaváltható üvegeket. A konténerek az üvegvisszaváltóknál találhatók.
Az egész ország területére vállalják a házhozszállítást, a tarifák a rendelés méretétől, súlyától és a távolságtól függenek.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő06:00-21:00
Kedd06:00-21:00
Szerda06:00-21:00
Csütörtök06:00-21:00
Péntek06:00 - 22:00
Szombat06:00 - 22:00
Vasárnap06:00 - 21:00Megközelítés: Kunság Volán: 1-es járat, 11-es járat és 34-es járatokkal Az Auchan telefonos ügyfélszolgálata ingyenesen hívható a 06/80 10-90-10 telefonszámon a hét minden napján (ünnepnapok kivételével). Az Auchan online rendelésre és házhozszállításra is lehetőséget nyújt. A házhozszállítás az ország egész területén elérhető 2020. augusztus 3-tól. Az Auchan áruházak általában gluténmentes-élelmiszer termékeket is árusítanak.

Térkép

Az Auchan áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
2021-es munkaszüneti napok
2022-es munkaszüneti napok
Kapcsolat | Adatvédelem