Fáber Team Kft.

Cím: 1154 Budapest Klapka György u.15.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
autóklíma karbantartás
olajcsere
bér/csere autó
varázs-garázs
szerviz
szélvédő csere
autómentés
műszaki vizsgáztatás
nano szélvédőkezelés
futómű állítás - A futómű biztosítja a gépjármű és az úttest közötti folyamatos kapcsolatot, irányíthatóvá teszi az autót. Ezért a futómű állapota, beállításának pontossága jelentősen befolyásolja a gépkocsik biztonságos üzemelését és menetkényelmét.



A budapesti Fáber Team autószerviz a XV. kerület egyik legkomplexebb létesítménye. 20 éve állunk az autósok szolgálatában és márkafüggetlen autószervizként az ügyfeleink nem tudnak olyat kérni tőlünk az autóikkal kapcsolatban, amit nem tudnánk megoldani! A szervizeléstől a műszaki vizsgáig, a kárrendezéstől a karambolos javításig és a non-stop autómentéstől a bérgépkocsi szolgáltatásig szinte minden megtalálható nálunk! Várjuk szeretettel autószervizünkben! Kapcsolat, további információk: http://www.markafuggetlenautoszerviz.hu


Budapest 15. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti autószerviz utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 15. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 15 kerületében a fenti autószerviz (Fáber Team Kft.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 196A, 196, 225, 231B, 231
Térkép

Az autószerviz helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem