Autószervizek - Budapesten - 1. kerületiek listája

STONE-AUTÓ Kft.

Cím: 1012 Budapest, MÁRVÁNY utca 16.  térképen / útvonal ide

Autószerelés Gumiabroncs forgalmazás Gumiabroncsok szezonális tárolása Acéltárcsa forgalmazás Könnyűfém felni forgalmazás Kerékőr forgalmazás Dísztárcsa forgalmazás Autóalkatrész forgalmazás Olajcsere Kenőanyagok forgalmazása Szűrők cseréje Műszaki vizsgáztatás, vizsgára való felkészítés Honlap: http://www.krasznaigumi.hu


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti autószerviz utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az autószerviz környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonal ideutcanézet

Budapest 1. kerületében a fenti autószerviz (STONE-AUTÓ Kft.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 61
  • busz: 105, 139, 140A, 140, 142, 178

Az autószerviz helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem