RENTEASY.HU Korlátolt Felelősségű Társaság

Cím: 1204 Budapest, Eperjes utca 92.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Autóbusz
Személyautó
Élményvezetés
Oldtimer
Pick-up
Elektromos jármű
Utánfutó
Kisteherautó
Katonai jármű
Limuzin
Autómentő
Repülő-Helikopter
Kisbusz
Terepjáró
Partibusz
Vizi jármű
Lakóautó
Elektromos kisautó
Motorkerékpár
Munkagép
Luxusautó
Büfékocsi
Teherautó
TOP kategória
Elektromos személyautó
Tuk-tuk
Segway
Motorosszán
Hűtőkocsi



A RentEasy egy olyan portál, ami azért jött létre, hogy leegyszerűsítse, meggyorsítsa és megkönnyítse az olyan magánszemélyek és vállalkozások életét, munkáját, akiknek szükségük van magáncélból vagy egy adott munkafeladat céljából, valamilyen, szárazföldi, vízi illetve légi jármű bérlésére. Adatbázisunk folyamatos bővítésével szeretnénk elérni, hogy bárki, bármikor pár másodperc alatt tájékozódhasson arról, hogy hol és milyen feltételekkel van lehetősége bérelni, a céljainak megfelelő járművet, legyen az sportkocsi, munkagép, vagy luxusjacht. Kapcsolat, további információk: http://renteasy.hu


Budapest 20. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti autókölcsönző utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 20. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 20 kerületében a fenti autókölcsönző (RENTEASY.HU Korlátolt Felelősségű Társaság) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 123, 123A, 223M
Térkép

Az autókölcsönző helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem