Totál-Top Kft.

Cím: 1215 Budapest, Bajcsy Zsilinszki u. 52.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Az autók kifogástalan műszaki állapotát garantáljuk.
Sajnos napjainkban egyre kevesebben engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy tulajdonosai legyenek egy autónak és a fenntartás valamennyi költségét fizessék. Számukra lehet ideális megoldás az autó bérlés. Gondolhatunk akár hétvégi utakra, családlátogatásra, átmenetileg a saját kocsi javításának idejére, ünnepekre, nyaralásra, szállításra.
Olcsó Autóbérlés Budapesten
Lehetőség van akár 1 napra akár hosszabb időre bérelni személygépkocsit.
Autókölcsönzőnk létrehozásának célja az volt, hogy nagyon kedvező díjszabással biztosítson autóbérlési lehetőséget minden kedves ügyfelének.
A személygépkocsi valamennyi költségét mi fizetjük, önnek csak tankolni kell bele, illetve a használat egyéb járulékos költségei terhelik: úthasználat, parkolás,bírságok.



Kapcsolat, további információk: http://www.olcsoautoberles.org


Budapest 21. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti autókölcsönző utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 21. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 21 kerületében a fenti autókölcsönző (Totál-Top Kft.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 71, 152
Térkép

Az autókölcsönző helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem