StarLimo


Szolgáltatások
Ballagás - gyermekem és barátai megérdemelnek egy csipetnyi kényeztetést a több órás feszengés után egy limuzinba, ahol már felszabadultan együtt ünnepelhet a család és a barátok.
Házassági évforduló – a legidősebb pár 92 éves volt! Minden tisztelet az Övék, a korukat és az együtt töltött időt tekintve is. Az unokák könnyeket csaltak mindenki szemébe, amikor vasárnapi ebédre vitte az „ifjú párt”. Az étterem vörös szőnyeggel fogadta őket!
Reptéri transzfer – Barátja érkezik vagy külföldi partnerei látogatják meg? Meghatározó momentum, ha régen látott ismerőse már az reptéren az kérdezni: „Ezzel jöttél értem?” – Igen! J
Romantikus meglepetés – Naplemente, halk zene az autóban, pezsgő és a kedvenc virág. Uraim, ezt minden hölgy megérdemli! Körutazás a kivilágított Budapesten majd érkezés egy meghitt étterembe. Ebben (is) tudunk segíteni! ;)
Lány- vagy legénybúcsú – Az utolsó közös nagy buli a barátokkal! A menyasszony nem fogja megtudni, hogyan buliztak a fiuk és a vőlegény se látja majd a lányok fényképeit! ;)
Céges összejövetel – csapatépítő tréningre menne kollégáival, vagy csak az év végi aktivitást szervezi? Erre kínálunk exkluzív utazási lehetőséget. Ne kelljen azzal bajlódni, hogy ki jön kocsival és kihez mennyien férnek be. Arról nem is beszélve, hogy akkor ki marad ki a koccintásból?!
Születésnapra – íme, itt egy remek ajándék ötlet! A közös program a legjobb! Mi nem a hab vagyunk a tortán csak a tortához „vezető út…”. Vidám hangulat, szenzációs közös fotók a limuzinban, majd megérkezés a buli helyszínére, ahol még több barátja várja. Igen, a tökéletes szülinapi buli így kezdődik.
Hétvégi buliba indulás – Végre hétvége! Jöhet a várva várt buli a barátokkal. Az otthontól a szórakozóhelyig legyen most hosszabb és élvezetesebb az utazás! Remek zene, pezsgő és őrületes fotók … és még a buliba meg se érkeztek… Ez aztán az igazi kikapcsolódás!
Esküvő – az esküvői autó legyen nagy, látványos, elegáns. A menyasszony kényelmesen elférjen benne a gyönyörű ruhájában és a családból se kelljen vezetnie senkinek. Ennek felel meg a limuzin sofőrrel. A boldogító igen után az első koccintás a családdal és a tanukkal már a limuzinban történik!
Szalagavató – ami csak egyszer van az életben. Igenis adjuk meg a módját, ha már ilyen jól szerepeltünk, hogy az after party-ba limoval érkezünk! Ezután már úgyis a tanulás vár ránk! Koccintás az elmúlt évekre és szalagavatói műsor sikerére, majd buli reggelig.



Béreljen limuzint Budapesten vagy az egész ország területén esküvőre, leány- és legénybúcsúra, kivételes alkalomra. Hummer és Lincoln limuzinok 18-főig. Limuzinjaink az Ön által megadott címen veszi fel Önt és társaságát. Tekintse meg széles programajánlatunkat és extra szolgáltatásainkat. Születésnapi limuzin bérlési akcióval és ingyenes belépési lehetőségekkel kedveskedünk utasainknak. Hívjon minket a hét bármely napján. Hummer, Navigator és Lincoln limuzinok az Ön szolgálatában! Kapcsolat, további információk: http://starlimo.hu

Térkép



 



Kapcsolat Adatvédelem