Székely Barkácsbolt

Cím: 1093 Budapest Bakáts utca 2/D  (térkép lent)


Szolgáltatások
Legyen az kisebb-nagyobb lakás/üzletfelújítás,irodaház/iskola/kollégium karbantartás,érdemes benézni hozzánk.
Nálunk minden tipli, csavar, alátét, szeg darabra is megvehető, nem csak csomagban mint oly sok helyen.
Forgalmazunk faárut,szerszámokat, kötőelemeket, festékárút, zárat, vasalatot, és sok más egyebet…
Ha otthoni barkácsolásba kezdtél,vagy mások lakását teszed szebbé és folyamatos munkáidhoz szeretnél alapanyagot beszerezni akkor jó helyen jársz.
Viszonylag széles választékkal várunk minden kedves vásárlót és érdeklődőt, úgy a lakosság köréből, mint a vállalkozók, ezermesterek, karbantartók soraiból!
Üzletünket 2015-ben nyitottunk meg. Az elmúlt időszakban sokan ránk találtak és visszatérő vevőként majdnem napi szinten meglátogatnak, amit külön szeretnénk megköszönni!



Kapcsolat, további információk: http://szekelybarkacsbolt.hu


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti barkácsáruház, barkácsbolt utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a barkácsáruház, barkácsbolt környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti barkácsáruház, barkácsbolt (Székely Barkácsbolt) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2, 4, 6
  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 83
Térkép

A barkácsáruház, barkácsbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2022-ben




Kapcsolat Adatvédelem