BÁV fiók

Cím: 2400 Dunaújváros, Vasmű út 19.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Western Union (WU) - pénzküldés
Megőrzési szolgáltatás - A BÁV-nál biztonságban tudhatja nemesfém tárgyait. Szabadságra menne, de félti otthon tartani ékszereit? Befektetési aranyát, nemesfém tárgyait (pl. érméit) biztonságos helyen tárolná? Gyors és diszkrét ügyintézést keres? A Megoldás a Báv megőrzési szolgáltatás. A BÁV megbízhatósága és a legmodernebb, professzionális biztonságtechnika alkalmazása a garancia arra, hogy a lehető legbiztonságosabb helyen vannak értékei. Rugalmas, várakozásmentes hozzáférés a megőrzésbe adott tárgyakhoz. Az otthoni tárolással szemben nincs szükség beruházásra, biztosítási szerződés módosítására. Akár rövid távú megőrzési szerződés is köthető. Ékszerbecsüs szakértő általi értékmegállapítás. Kedvező, az őrzésre átadott tárgy értékéhez kötődő, sávos árazás.
A BÁV 240 éves történelmével a legnagyobb múltú jogfolytonosan működő magyar vállalkozás. Tevékenységét egyszerre jellemzi a tradíciókhoz való ragaszkodás és a folyamatos megújulásra törekvés, biztosítva a dinamikus fejlődést, és a modern kereskedelmi-pénzügyi világhoz való szoros kötődést. A cég műkereskedelemmel valamint záloghitelezéssel foglalkozik.
Felértékelési szolgáltatás
Zálogkölcsön - Minden ember, család, vagy vállalkozás életében adódhat olyan helyzet, jöhet olyan esemény, amikor azonnal pénzre van szükség, és nincs idő sorban állásra, hosszadalmas ügyintézésre. Ilyen és ehhez hasonló helyzetekre kínál megoldást a zálogkölcsön.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő07:30-15:30
Kedd07:30-15:30
Szerda07:30-15:30
Csütörtök07:30-15:30
Péntek07:30-15:30
Szombatzárva
VasárnapzárvaTelefonszám: (06 25) 412 458

Térkép

A BÁV fiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem