BÁV fiók - 93. sz. zálogfiók

Cím: 4025 Debrecen Széchenyi utca 50.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Az ügyfelek azonnal pénzhez juthatnak, nincs hosszadalmas hitelbírálat, nem szükséges kezes és jövedelemigazolás, a zálogkölcsön pedig bármilyen célra felhasználható.
Zálogkölcsönt nemesfém ékszerekre, nemesfém tárgyakra, befektetési célú aranytömbre, márkás fém karórára, festményekre, porcelánokra és műtárgyakra folyósítanak.
Minden ember, család, vagy vállalkozás életében adódhat olyan helyzet, jöhet olyan esemény, amikor azonnal pénzre van szükség, és nincs idő sorban állásra, hosszadalmas ügyintézésre. Ilyen és ehhez hasonló helyzetekre kínál megoldást a zálogkölcsön.
A kölcsön teljes futamideje alatt magas szintű biztonságtechnikai rendszerrel felszerelt értéktárban őrzik a tárgyakat.
A zálogkölcsön egy olyan csereügyletként írható le, ahol az ügyfél által kiválasztott futamidőre, díj ellenében az értéktárgyat készpénzre cserélik, vagy döntése alapján a kölcsön összegét a folyószámlájára utalják.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8.00 - 16.00
Kedd8.00 - 16.00
Szerda8.00 - 16.00
Csütörtök8.00 - 16.00
Péntek8.00 - 16.00
Szombatzárva
VasárnapzárvaÉkszer értékesítéssel foglalkozó egység. Telefonszám: 06-52-249-079 A BÁV 240 éves történelmével a legnagyobb múltú jogfolytonosan működő magyar vállalkozás. Tevékenységét egyszerre jellemzi a tradíciókhoz való ragaszkodás és a folyamatos megújulásra törekvés, biztosítva a dinamikus fejlődést, és a modern kereskedelmi-pénzügyi világhoz való szoros kötődést. A cég műkereskedelemmel valamint záloghitelezéssel foglalkozik.

Térkép

A BÁV fiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat | Adatvédelem