BÁV fiók

Cím: 8200 Veszprém Szabadság tér 5.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Zálogkölcsön - Minden ember, család, vagy vállalkozás életében adódhat olyan helyzet, jöhet olyan esemény, amikor azonnal pénzre van szükség, és nincs idő sorban állásra, hosszadalmas ügyintézésre. Ilyen és ehhez hasonló helyzetekre kínál megoldást a zálogkölcsön.
Ékszerértékesítés
Megőrzési szolgáltatás - A BÁV-nál biztonságban tudhatja nemesfém tárgyait! Szabadságra menne, de félti otthon tartani ékszereit? Befektetési aranyát, nemesfém tárgyait (pl. érméit) biztonságos helyen tárolná? Gyors és diszkrét ügyintézést keres? A BÁV megbízhatósága és a legmodernebb, professzionális biztonságtechnika alkalmazása a garancia arra, hogy nálunk a lehető legbiztonságosabb helyen vannak értékei.
Felértékelési szolgáltatás - A szolgáltatás keretében fiókjaink munkatársai szakmai szempontból értékelik az ügyfél által felértékeltetni kívánt nemesfém ékszereket vagy nemesfém tárgyakat, és az értékelésről „Felértékelési becslevelet” állítanak ki.
Briju – 9 karátos új arany ékszerek
Befektetési aranytömb értékesítés
Nemesfém és befektetési célú aranytömb felvásárlás
A BÁV 240 éves történelmével a legnagyobb múltú jogfolytonosan működő magyar vállalkozás. Tevékenységét egyszerre jellemzi a tradíciókhoz való ragaszkodás és a folyamatos megújulásra törekvés, biztosítva a dinamikus fejlődést, és a modern kereskedelmi-pénzügyi világhoz való szoros kötődést. A cég műkereskedelemmel valamint záloghitelezéssel foglalkozik.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő07:30-15:30
Kedd07:30-15:30
Szerda07:30-15:30
Csütörtök07:30-15:30
Péntek07:30-15:30
Szombatzárva
Vasárnapzárva


Honlapbav.hu
Telefonszám+36 20 777 2554
Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

A BÁV fiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem