MOL benzinkút

Cím: 6000 Kecskemét Békéscsabai út  (térkép lent)


Szolgáltatások
Védőgázos szendvics
Friss kávé elvitelre
A benzinkútra mindkét irányból be lehet hajtani.
A benzinkúton kenőanyagok is kaphatóak. A helyesen megválasztott kenőanyagokkal nemcsak a jármű élettartamát lehet növelni, hanem a teljesítményét is maximalizálni lehet
Kutya chip leolvasó hely. Az ingyenesen használható mikrochip-leolvasók az elkóborolt kutyák hazajutását segítik.
Magyar autópálya matrica - A díjköteles útszakaszokat kizárólag érvényes úthasználati jogosultság birtokában lehet igénybe venni, azaz a felhajtás előtt gondoskodni kell az e-matrica beszerzéséről. Azoknak a jóhiszemű úthasználóknak, akik tévedésből hajtottak fel a díjköteles úthálózatra, a felhajtástól számítva 60 perc áll rendelkezésükre, hogy megvásárolják úthasználati jogosultságukat.
A benzinkúton található porszívó is, amellyel az autó belső tisztaságáról gondoskodhatunk.
A benzinkúton euroval is lehet fizetni.
Palackos PB-GÁZ - Sokoldalú és kényelmes energiahordozó, gazdaságos és környezetkímélő, a levegővel tökéletesen keveredik, így a legmagasabb hatásfokkal égethető el, fűtőértéke kiemelkedően magas, CO2 kibocsátása igen alacsony, ezért természetvédelmi területeken is használható, megbízható, minősége rendkívül stabil, jól szabályozható, könnyen automatizálható, biztonságos és egyszerű csatlakoztatás, a biztonsági előírásoknak maximálisan megfelelő termék
Kamion parkoló
Fresh Corner
Pick Pack Pont - A Pick Pack Pont-szolgáltatás költség- és időhatékony csomagponti megoldást kínál az online vásárlók számára. A vásárlók kényelmesen, és gyorsan vehetik át rendeléseiket, igazodva napjuk menetéhez, pl. tankolás közben a benzinkúton, ha van ott Pick Pack Pont.
PostaPont - A PostaPontok csomagok automatizált átvételére nyújtanak lehetőséget, így nem kell a magánküldeményeket a munkahelyre kérni, és a szállítási költség is alacsonyabb lesz.
Szerencsejáték
Friss kávé
Gépi autómosó
A benzinkúton üzlet (shop) is működik.
Levegő, kompresszor - A gumik felfújására, a keréknyomás ellenőrzésére is van lehetőség. Az autó tömegét a kerekekben található túlnyomásos levegő tartja, meynek nyomása befolyásolja a jármű stabilitását, irányíthatóságát, fékezési tulajdonságait, lengéskényelmet. A nem megfelelő guminyomás rontja ezen tulajdonságokat, ezért érdemes időnként ellenőrizni az értékét, és levegőt fújni bele, ha szükséges.
Friss szendvics
Grill Gázpalack
Használt sütőolaj visszagyűjtés. Ne öntsük a WC-be, mert a csatornahálózatba kerülve a szennyvíztisztítók terhelését növeli, vagy a természetes vizek autooxidációs folyamatait gátolja. Egyetlen csepp használt étolaj akár ezer liter élővizet is elszennyezhet. Ne öntsük a talajra, mert a talajba kerülve gátolja annak légáteresztő képességét, illetve záróréteget képezve megakadályozza a víz feljebb jutását. Ne öntsük a kukába, mert a kommunális hulladékba helyezve nehezen lebontható anyagként jelenik meg.
Kutyabarát - A vásárlóknak nem kötelező a töltőállomáson az autóban hagyni a házikedvenceket, ha utazásaik során megállnak egy benzinkútnál. A jól szocializált és egészséges állatok használhatják a töltőállomások közösségi tereit a házirend betartása mellett.
Pékség
Bringás szerszámkészlet, pumpafej
A benzinkúton ingyenes vezeték nélküli internet (wi-fi) elérhető
Hot dog
Nagyteljesítményű kútoszlop
Gyógyszer - Nem vényköteles gyógyszerek értékesítése (fájdalomcsillapítók, lázcsillapítók, megfázás elleni szerek, vitaminok, stb.)

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő00:00-24:00 (nyár) és 00:00-24:00 (tél)
Kedd00:00-24:00 (nyár) és 00:00-24:00 (tél)
Szerda00:00-24:00 (nyár) és 00:00-24:00 (tél)
Csütörtök00:00-24:00 (nyár) és 00:00-24:00 (tél)
Péntek00:00-24:00 (nyár) és 00:00-24:00 (tél)
Szombat00:00-24:00 (nyár) és 00:00-24:00 (tél)
Vasárnap00:00-24:00 (nyár) és 00:00-24:00 (tél)Telefonszám: (76) 498-098 A MOL Magyarország egy integrált olaj-, gáz- és petrolkémiai vállalatcsoport, amely egyéb tevékenységei mellett kiskereskedelmi benzinkúthálózatot is működtet.

Térkép

A benzinkút helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem