MOL benzinkút

Cím: 6000 Kecskemét Izsáki út 12/A.  (térkép lent)


Szolgáltatások
A benzinkúton üzlet (shop) is működik.
Kutyabarát - A vásárlóknak nem kötelező a töltőállomáson az autóban hagyni a házikedvenceket, ha utazásaik során megállnak egy benzinkútnál. A jól szocializált és egészséges állatok használhatják a töltőállomások közösségi tereit a házirend betartása mellett.
PostaPont - A PostaPontok csomagok automatizált átvételére nyújtanak lehetőséget, így nem kell a magánküldeményeket a munkahelyre kérni, és a szállítási költség is alacsonyabb lesz.
Hot dog
A benzinkúton ingyenes vezeték nélküli internet (wi-fi) elérhető
Magyar autópálya matrica - A díjköteles útszakaszokat kizárólag érvényes úthasználati jogosultság birtokában lehet igénybe venni, azaz a felhajtás előtt gondoskodni kell az e-matrica beszerzéséről. Azoknak a jóhiszemű úthasználóknak, akik tévedésből hajtottak fel a díjköteles úthálózatra, a felhajtástól számítva 60 perc áll rendelkezésükre, hogy megvásárolják úthasználati jogosultságukat.
Friss kávé elvitelre
Palackos PB-GÁZ - Sokoldalú és kényelmes energiahordozó, gazdaságos és környezetkímélő, a levegővel tökéletesen keveredik, így a legmagasabb hatásfokkal égethető el, fűtőértéke kiemelkedően magas, CO2 kibocsátása igen alacsony, ezért természetvédelmi területeken is használható, megbízható, minősége rendkívül stabil, jól szabályozható, könnyen automatizálható, biztonságos és egyszerű csatlakoztatás, a biztonsági előírásoknak maximálisan megfelelő termék
Friss kávé
A benzinkúton kenőanyagok is kaphatóak. A helyesen megválasztott kenőanyagokkal nemcsak a jármű élettartamát lehet növelni, hanem a teljesítményét is maximalizálni lehet
Használt sütőolaj visszagyűjtés. Ne öntsük a WC-be, mert a csatornahálózatba kerülve a szennyvíztisztítók terhelését növeli, vagy a természetes vizek autooxidációs folyamatait gátolja. Egyetlen csepp használt étolaj akár ezer liter élővizet is elszennyezhet. Ne öntsük a talajra, mert a talajba kerülve gátolja annak légáteresztő képességét, illetve záróréteget képezve megakadályozza a víz feljebb jutását. Ne öntsük a kukába, mert a kommunális hulladékba helyezve nehezen lebontható anyagként jelenik meg.
Fresh Corner
A benzinkúton euroval is lehet fizetni.
Levegő, kompresszor - A gumik felfújására, a keréknyomás ellenőrzésére is van lehetőség. Az autó tömegét a kerekekben található túlnyomásos levegő tartja, meynek nyomása befolyásolja a jármű stabilitását, irányíthatóságát, fékezési tulajdonságait, lengéskényelmet. A nem megfelelő guminyomás rontja ezen tulajdonságokat, ezért érdemes időnként ellenőrizni az értékét, és levegőt fújni bele, ha szükséges.
Nagyteljesítményű kútoszlop

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő06:00-20:00 (nyár) és 06:00-20:00 (tél)
Kedd06:00-20:00 (nyár) és 06:00-20:00 (tél)
Szerda06:00-20:00 (nyár) és 06:00-20:00 (tél)
Csütörtök06:00-20:00 (nyár) és 06:00-20:00 (tél)
Péntek06:00-20:00 (nyár) és 06:00-20:00 (tél)
Szombat06:00-20:00 (nyár) és 06:00-20:00 (tél)
Vasárnap06:00-20:00 (nyár) és 06:00-20:00 (tél)Telefonszám: (20) 2385044 A MOL Magyarország egy integrált olaj-, gáz- és petrolkémiai vállalatcsoport, amely egyéb tevékenységei mellett kiskereskedelmi benzinkúthálózatot is működtet.

Térkép

A benzinkút helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem