Shell benzinkút

Cím: 6000 Kecskemét Kiskunfélegyházi út 50  (térkép lent)


Szolgáltatások
Mosdó
HU-GO e-útdíj
Automata autómosó
Magyar autópálya matrica - A díjköteles útszakaszokat kizárólag érvényes úthasználati jogosultság birtokában lehet igénybe venni, azaz a felhajtás előtt gondoskodni kell az e-matrica beszerzéséről. Azoknak a jóhiszemű úthasználóknak, akik tévedésből hajtottak fel a díjköteles úthálózatra, a felhajtástól számítva 60 perc áll rendelkezésükre, hogy megvásárolják úthasználati jogosultságukat.
CLUBSMART kártya - A Shell töltőállomásokon történő tankoláskor vagy vásárláskor pontokat lehet gyűjteni, amelyekért az összegyűjtött pontoktól függően különböző ajándékokat lehet kapni. CLUBSMART kártyát a Shell benzinkutakon lehet kapni vagy online a Shell weboldalán lehet digitális kártyát regisztrálni.
Grillcsirke
24 órás nyitvatartás
Nagynyomású kútoszlop
Nagynyomású AdBlue pisztoly
Melegétel
Hot Dog
Ingyenes wifi
Autómosó
Shop - A shopban számos terméket és szolgáltatást lehet megtalálni a frissen készült ételektől és italoktól a pihenőhelyig, amire csak egy autósnak szüksége lehet.
Levegő pumpa
Csomagolt AdBlue - Az AdBlue az SCR (szelektív katalitikus redukció) katalizátor rendszerrel működő járművek adalékanyaga. Használata csökkenti a jármű káros anyag kibocsátását.A Shell Hungary Zrt. a Royal Dutch Shell cégcsoport leányvállalata. A céget Magyarországon először 1925-ben jegyezték be Shell Kőolaj Rt. néven. A Shell az egyik legnagyobb nemzetközi energetikai vállalat Magyarországon, amely széleskörű töltőállomás-hálózatot üzemeltet.

Térkép

A benzinkút helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem