Shell benzinkút

Cím: 1138 Budapest Váci út 196  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Levegő pumpa
Magyar autópálya matrica - A díjköteles útszakaszokat kizárólag érvényes úthasználati jogosultság birtokában lehet igénybe venni, azaz a felhajtás előtt gondoskodni kell az e-matrica beszerzéséről. Azoknak a jóhiszemű úthasználóknak, akik tévedésből hajtottak fel a díjköteles úthálózatra, a felhajtástól számítva 60 perc áll rendelkezésükre, hogy megvásárolják úthasználati jogosultságukat.
Üzemanyagkártya
Csomagolt AdBlue
Autómosó
CLUBSMART kártya
Shell Card üzemanyagkártya / euroShell Card üzemanyagkártya
Ingyenes wifi - a benzinkúton vezetéknélküli internetszolgáltatás elérhető
SHOP - A benzinkúton üzlet is működik, ahol számos termékfajta és szolgáltatás megvásárolható, így praktikusan be lehet szerezni útközben is azt, amire szükség van.
Autómosó
Hot Dog
Mosdó
Osztrák autópálya matrica


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti benzinkút utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a benzinkút környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti benzinkút (Shell benzinkút) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 122E
Térkép

A benzinkút helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem