Önökért Biztosítási Iroda

Cím: 1203, Budapest, Szent Erzsébet tér 9.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Ügyintézünk: az általunk között vagy kezelt szerződéseivel kapcsolatban ellátjuk az ügyintézést, továbbá az esetleges banki-hitel fedezeti bejegyzést, karbantartjuk adatváltoztatásait, beszerezzük és továbbítjuk a bonus igazolását és ellátjuk Önt információkkal
Optimalizáljuk a biztosítási díjait: kérésére átnézzük meglévő biztosítási szerződéseit, és lehetőség szerint kedvezőbb konstrukciókat keresünk.
Megtakarítási tanácsadás: segítséget nyújtunk a megfelelő megtakarítási – biztonsági portfólió kialakításában. Foglalkozunk továbbá a lakástakarék és lakáskassza szerződéseinek megkötésével is.
Kárrendezés: kár esetén tanácsot adunk és végigvezetjük a kárrendezés rögös útján.
Új biztosítási szerződéseket kötünk: amennyiben biztosítási igénnyel keres fel minket, a biztosítók és a lehetőségek ismeretében kiválasztjuk az Ön számára optimális megoldást.



Biztosítási Iroda a Dél-pestiek szolgálatában! 14 Biztosítóval állunk kapcsolatban, kiválasztjuk a legjobb, legolcsóbb biztosítási megoldást. Várjuk megkeresésüket autó-, lakás-, utazási- biztosításokkal kapcsolatban, valamint Lakástakarékpénztári témákban. Kapcsolat, további információk: http://www.onokert.hu


Budapest 20. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti biztosító utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 20. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 20 kerületében a fenti biztosító (Önökért Biztosítási Iroda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 51, 52
  • busz: 23E, 23, 35, 66, 66B, 119, 148, 166, 223M
Térkép

A biztosító helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem