Testépítés, edzőtermek - Budapesten - 19. kerületiek listája

Power Gym Fitness

Cím: Budapest XIX. Üllői út 216.  térképen / útvonal ide

A testépítés sokkal több, mint egy versenysport. Sőt! Sokkal több, mint valakinek a személyes kedvtelése. Filozófiailag tekintve a testépítés művészet. A szó igazi értelmében vett életművészet. A testépítésnek számos egészségügyileg igazolt előnyös hatása van, mint amilyenek a várható élettartam megnövekedése, a pozitív önbecsülés erősödése, a sokkal jobban helytállás a mai termelékenység-alapú, versenyszellemű mindennapi életben. Honlap: http://www.power-gym.hu


Budapest 19. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti testépítés, edzőterem utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 19. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 19. kerületében a fenti testépítés, edzőterem (Power Gym Fitness) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 50
  • busz: 68, 93A, 93, 148, 151

A testépítés, edzőterem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem