Testépítés, edzőtermek - Budapesten - 10. kerületiek listája

Silver Gym

Cím: 1106, Budapest, Hárslevelű utca 19-25.  térképen / útvonal ide

Szeretettel várunk minden sportolni vágyó fiatalt, középkorút, és természetesen szép korú embert megújult edzőtermünkbe .A konditerem Kőbánya ( X. kerület) és Rákoskeresztúr ( XVII. kerület) határában található Silver Gym edzőtermünkbe.Mindennapos sportolási lehetőség,ténylegesen szolid árak, szauna,barátságos és tiszta környezet. A helyszínen kaphatóak különböző vitaminok, kiegészítők, izotóniás italok. Nálunk minden adott, hogy formába hozd magad, és erősödj vagy alakot formálj.Természetesen igény esetén szakképzett emberek segítenek a céljaid elérésében. Folyamatos akciókkal várunk mindenkit szeretettel,térj be hozzánk és légy sportos. Honlap: http://silvergym.hu


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti testépítés, edzőterem utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.


térképenútvonaltervezés ide

Budapest 10. kerületében a fenti testépítés, edzőterem (Silver Gym) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 67, 68, 161A, 161, 162A, 162, 168E, 195, 201E, 202E, 261E, 262

A testépítés, edzőterem helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem