Bölcsődék - Budapesten - 6. kerületiek listája

4.sz. Bölcsőde

Cím: 1068 Budapest Dózsa Gy. u. 104.  térképen / útvonal ide

A Városliget közvetlen szomszédságában, a Hősök terénél, jól megközelíthető helyen található a központi bölcsődénk. A négy csoportszoba jól felszerelt, ideálisan berendezett. Nagy játszóudvarral rendelkező kisgyermek intézmény, ahol SOMADRIN sószoba is kialakításra került. Telefon: 312-3303


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti bölcsőde utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a bölcsőde környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 6. kerületében a fenti bölcsőde (4.sz. Bölcsőde) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • busz: 20E, 30A, 30, 105, 230
  • trolibusz: 72, 75, 79

Látogatóink az alábbi javításokat küldték be ehhez a térképhez:

  • itt található

A bölcsőde helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem