Bölcsődék - Budapesten - 4. kerületiek listája

Adykuckó Gyermekfelügyelet

Cím: 1044 Budapest Ady Endre u.13.  térképen / útvonal ide

Kis létszámú csoportban átmenetet biztosít a családi és óvodai lét között. Az alacsony csoportlétszám biztosítja a családias, szeretetteljes légkör kialakítását. Az általunk biztosított kis közösségben a gyermeknek alkalma nyílik a fokozatos szocializációra, a közösségbe való zökkenőmentes beilleszkedésre, a hasonló korú gyermekekkel való megismerkedésre és a velük való közös játékra. A gyermekek életkorának és fejlettségének megfelelő játékos foglalkozásokkal szeretnénk segíteni a gyermekek lelki és testi fejlődését. Fokozatos, a gyermek igényeihez igazodó ütemű beszoktatással segítünk az új élethelyzethez történő alkalmazkodásában. Bővebb információ a honlapunkon: http://www.adykucko.hu


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti bölcsőde utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 4. kerületében a fenti bölcsőde (Adykuckó Gyermekfelügyelet) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 30A, 30, 122, 147, 230

A bölcsőde helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem