Dr. Gyomlai Győző bőr- nemigyógyász

Cím: 1075 Budapest Károly krt. 3./a.  (térkép lent)

Az Astoriával átlósan szembeni oldalon, a Telenor bemutatóterme mellett. Ellenkező irányból, a 3.b. és c. felől érkezve át kell menni a zebrán a Belvárosi Színház épülettömbjéhez. Névtáblám nincs a kapuban, Dr. Jánosy Eszter rendelője/ 33-as kapucsengő megnyomása után nyitom a kaput. A rendelő épületének hátsó bejárata a zsinagóga főbejáratával szemben van. Fizető parkoló közvetlenül a zsinagóga után balra kapualjon át elérhető. Kapcsolat, további információk: http://www.borgyogyasz-nyiregyhaza.hu/budapesti-rendeles/


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti bőrgyógyász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a bőrgyógyász környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti bőrgyógyász ( Dr. Gyomlai Győző bőr- nemigyógyász) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 47, 48, 49
  • busz: 5, 7, 8E, 9, 100E, 108E, 110E, 110, 112, 133E
  • trolibusz: 72M, 74
Térkép

A bőrgyógyász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2022-ben
Kapcsolat Adatvédelem