Bőrgyógyászok - Budapesten - 13. kerületiek listája

Dr. Kalas Diána

Cím: 1133 Budapest Kárpát u. 7/B I. em.  térképen / útvonal ide

Segítséget szeretnék nyújtani Önnek a beteg, problémás bőr kezelésében, valamint amikor a bőr szépen és egészségesen tartása az átlagosnál több odafigyelést igényel. Bár nem vagyok varázsló és nem tartozom a csodadoktorok táborába sem, de a több mint 25 éves szakmai tapasztalatommal mindent megteszek, hogy problémáját az Ön teljes megelégedésére orvosolni tudjam. Honlap: http://sites.google.com/site/borgyogyaszszakrendeles/Home


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti bőrgyógyász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a bőrgyógyász környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 13. kerületében a fenti bőrgyógyász (Dr. Kalas Diána) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 75, 76

A bőrgyógyász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem