Bőrgyógyászok - Budapesten - 12. kerületiek listája

Dr. Torma Katalin

Cím: Budapest, XII. Kiss János alt. u. 48/B,   térképen / útvonal ide

Bőrünk legkiterjedtebb szervünk. Ha ép és tökéletes nem értékeljük, ugyanakkor egy apró hiba, betegség komoly működésbeli és esztétikai problémát okozhat, ami akár a társadalmi beilleszkedést is befolyásolhatja. A bőrbetegségek rendkívül változatosak, apró kozmetikai hibáktól, az egész testet érintő, életmódot is befolyásoló betegségekig. Az elmúlt évtizedekben robbanásszerű fejlődés következett be a bőrbetegségek és kozmetológiai problémák kezelésében.Új módszerek és gyógyszerek segítenek abban, hogy a korábban kezelhetetlen és gyógyíthatatlan problémákat eltűntessük, meggyógyítsuk, illetve karbantartsuk. Honlap: http://www.borvarazslo.hu


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti bőrgyógyász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a bőrgyógyász környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 12. kerületében a fenti bőrgyógyász (Dr. Torma Katalin) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 59B, 59A, 59
  • busz: 102, 105, 110, 112, 212

A bőrgyógyász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem